16 & 17 April 2011




Auchak chak chak..:face12: haha.. assalamualaikum.. haa.. jumpa lagi yer.. kih3.. da tengok tajuk kali ni?? nampakkan?? kalu nak check.. tekan link post ni.. weee... da check?? ke nak terus bace je?? hahaha.. ye la..kita baco je.. :face20:aku je yang menaip..

Oleh kerana anda telah mengetahui.. apakah makna disebalik tajuk tu.. jom baco..:50::20:vrooooommmmm..... ihhhiiiiiiiiiiit!! (break la konon..haha) giler..jangan layan sangat penyakit aku ni.. nanti korang jugak yang berjangkit..:face67:


Dah dah..haish.. iklan banyak bebenor.. ceritanya begini.. satu hari tu.. tak ingat la hari ape.. ain cakap kat aq.. "weyh pya, nak teman aku tak kat umah..mak aq balik kampung.." kata si ain kepada aku..hahaha.. jangan marah ain.. kisah benar ni..paling benar antara yang benar.. pastu aq ckp la.. tanya mak aq dlu.. pastu mak aq pun benarkan.. ni aq short cut cikit..malas nak citer detail kat korang.. nanti macam ni gak kesudahannya.. heee..:face71:

pastu.. sampai la ke tarikh seperti yang tertera di tajuk tu:face46:.. aq datang kat umah ain.. sambil merempit.. hahha.. x de la.. aq pemandu berhemah.. tak main rempit2 ni.. cume tak de lesen je.. :face44:time tu da petang dah.. then duk la umah ain.. lepak2 makan2..malam tu pulak.. ain lapar.. termasuk la aku.. heee.. then.. kami memasak.. muahahaha.. (gambar boleh tengok kat bawah ni nanti) sekali aq ngan ain jadi chef la puloks.. haa..jangan memain ngan kami.. hebat ni.. cukup rase derr..hahaha.. perasannye.. XD


Pastu dah makan .. amik kaw.. penat & kenyang.. penuh perut aq ni.. tetibe sakit perut..hahaha.. tu la.. nabi dah kate.. makan bila lapar.. berhenti sebelum kenyang.. tengok ape dah jadi.. haaaa... amaran keras dari saya.. (cehhhh..diri sendri pun tunggang terbalik) makan dengan kadar yang berpatutan sahaja ya.. sharing is caring.. muahahha.. aq nasihat ni sebab sayangkan korang gak.. tu haa.. si bunny aq tu.. suh aq makan je.. :face47:makan pun kene pakse..sian kat aq..:face34: lalalala


seperti yang korang penah dengar pantun 2 kerat ni.. gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati.. :face75: haaa.. macam ni la yang terjadi kat aq.. pastu aq ngantok giler.. lalala.. ni tido kat umah ain taw.. jangan salah tajuk pulak.. pastu.. aq pun tido.. ZZzzzZZzz sampai keesokkan harinya.. breakfast makan kentang ngan nugget ngan mayonis ngan sos tomato setengah botol(untuk aq sahaja disebabkan ain yang tuang.. nak menangis :face59: aq abiskan sos ni..nasib baik sedap) dan sos cili (ain suke sos cili..aq tak suke) punya la banyak.. haish..senak perut aq..


Sampai la tengah hari.. kene balik rumah dah.. kakak aq la suh.. hoho..sian ain dok umah sorg kat umah pastu.. sorry la mmbe..kakak aq ni haa.. ngado.. dia pi post kat fb.. bila nak balik.. kau sorg je la adik perempuan yang dia ade..cehhh.. poyo pulak kakak aq ni.. pastu..aq pun merempit la pulang ke rumah semula..:face50:

begitu la kisah aq dan ain.. :face28:di rumah ain.. erm.. sebenarnya cite ni aq ade yang tak citer.. sebab x nak citer..penat tangan aq nak menaip.. :face43: heee.. sorry sorry negi negi..:face53:hahaha

k.. langsai 1 hutang tajuk ngan blog aq ni.. puas hati x blog?? cakap puas..hahaha.. macam blog aq ni leyh berkata2 pulak.. Crazy frog betul..:face55:

say tata too this entry.. tataaaa.. hahaha.. keanak-anakkan sungguh..:face38: well.. memang suke perasan..nak wat lagu mana..:face25: tataa...:face21:
Assalamualaikum..:70::60:
Saya sayang Anda :D

No comments:

Post a Comment




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...