no time.. =.=


ok.. gambar ini sebenarnya dah berkurun.. 
8 julai kot..

hari tu adalah hari koperasi sekolah. dan juga  report card day. muehehehe
gambar result aku akan dipost di kemudian hari. sebab sekarang pun tengah dalam mood malas.
no wonder la nanti entry aq pendek je. :P

disebabkan lama tak update blog. 
aku pun tak sempat nak menceritakan serba serbi kisah disebalik kehidupan aku. :P
 aku cuma nak cakap je banyak cerita yang aku nak kisahkan.
tapi len kali la. kita kalau nak menulis mesti ade feel, minat, mood dan sebagainya. muahahaha
baru ku puas!!!

xD

ok. Jangan dok lain penyakit gila aku ini. 
tunggu sahaja entry akan datang. Nanti aku update le macam-macam. 
Sekarang ini saya tengah busyyyyyyyyyyyyy..!! :D


lalallalalalalalalalala.. tataaaa!!..

Assalamualaikum.. 
May ALLAH bless us..

mom, dad, siblings, rabbit, friends and all of u.. :D

Saya sayang Anda :D

No comments:

Post a Comment




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...