Kerana yang sebahagian itu tetap berharga..

Assalamualaikum.. Hello blogwalkers.. :D Its been a while since i last updating my blog.. Kenapa? Rindu yek? muahaha..

Well, kadang-kadang manusia.. Kita perlukan masa untuk adapt dengan persekitaran yang baru.. Sekarang ni aku dalam mood final.. Yeah final.. I heart Final Exam.. Choiiii. jangan percaya perkara karut marut ni. tapi bila dah habis final aku suka la.. woi siapa tak suka cuti semester.. Cuba bagi tau.. Perkara ini paling dinantikan pelajar. Balik rumah jumpa family, lepak dengan kawan.. kan kan..

Sebenarnya juga.. dah beberapa hari aku melalui hari hari final ini.. dan dah habis 2 paper.. bungkus segala ilmu tu untuk semester akan datang.. hahaha.. lumrah pelajar.. study for final.. :P tinggal lagi 3 paper to go.. dan esok adalah paper yang ketiga!! Physics kata engko.. dan itulah hadiah hari jadi aku yang sememangnya ikhlas diberi UiTM..

3 April = Birthday = Physics (FINAL)

Kali ini dah masuk kali kedua aku meraikan hari jadi dengan hadiah UiTM yang sememangnya sangat SURPRISE!!!! Sebab kau tak tau dapat soalan apa.. yang kau perlu buat.. bukak hadiah tu.. dan jawab soalan.. pastu UiTM ini buruk siku.. dah la bagi hadiah. Lepas tu amik balik. Jadi mananya hadiah aku? haha..

Saya sayang Anda :D




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...