skema-ism :D

assalamualaikum.. di pagi ahad yang indah sebelum kelas bermula pada tengah hari nanti. Aku meringankan jari yang comel ini menekan kekunci laptop yang berwarna hitam dan putih.. :P sambil merebahkan diri di atas katil yang serba tidak empuk ini. serta tersenyum seorang diri sambil diperhatikan rakan sebilik yang memandangku pelik seperti melihat orang gila.. kih3..

dengan ayat yang lagi skema dan baku ini. saya mengisytiharkan.. bahawa hari ini sungguh cerah lagi ceria.. :P

wahai sepasang mata yang menawan yang sedang meneliti setiap bait bait perkataan yang terpampang di paparan skrin .. (ewahh.. ayat tunggang langgang.. ada hati nak skema bagai.. tapi takpe.. teruskan niat anda untuk terus membacanya.. )
kenapa anda-anda suka sangat bukak blog ni.. hahaha.. tak private la hidup i.. u know.. my secret life have been exposed so well and it doesnt look good for me.. :P susah la macam ni nak berangan, nak berjiwang jiwang, nak romantik, nak berduka lebih2.. hik3..

matilah matilah.. data usage tengah laju mengalir macam air.. woi woi.. sabar la.. tak abis lagi ni nak cerita.. tak start cerita lagi.. sebenarnya.. motif nak tulis ni adalah amukan terhadap maxis.. cehhh.. macam gempar sangat jer.. tapi disebabkan dah jadi macam ni.. terpaksa la menghentikan niat... sob sob.. ada sesiapa nak belanja hot ticket internet maxis rm20 kuota 1.5G? hahaha.. x pun.. topupkan sy.. rm 70.. banyak comelnye.. huhu..

i have happy once before..
ok.. dah.. tak boleh nak teruskan amukan.. terpaksa get lost dulu.. sob sob .. :'( sad ending..
Saya sayang Anda :D

No comments:

Post a Comment




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...